Verslag 4e NFB strandviswedstrijd bij WSV ‘sGravenzande

Zaterdag 11 november, een natte start van de dag maar zeker niet al te veel wind. Later op de dag is een flets najaar zonnetje verwacht en de temperatuur tot ongeveer 7 graden Celsius. Mooie weersomstandigheden voor een mooie finale wedstrijd van dan toch al weer de 21e jaargang.

Vandaag vissen wij bij de WSV ‘s Gravenzande die nu veel jaren van wedstrijden organiseren de laatste jaren het op het organiseren na van kleinbootzeeviswedstrijden wat rustiger gedaan heeft op het vlak van grotere strandviswedstrijden te faciliteren. Maar gelukkig dit jaar de 4 en finale wedstrijd en voor de komende jaren de belofte om hier vaker weer op strand grotere wedstrijden te organiseren.

Bij aankomst blijken er wat vragen te zijn over het uitzetten, maar al snel worden deze opgelost en zal de wedstrijd een kwartiertje later beginnen daar het uitzetten van de vakken pas om halfacht start. Later zo blijken dat door de haast een aantal deelnemers precies boven een strekker waren uitgezet, vaak heel sportief opgelost, zodat iedereen alsnog goed kon vissen.

 

 

Verslag 4e NFB strandviswedstrijd bij WSV ‘sGravenzande